fbpx

Home » Koetshuysch Kaaswinkel Julianadorp

Koetshuysch Kaaswinkel Julianadorp


We verkopen vele
Hollandse kaassoorten en diverse buitenlandse kazen, boerenpondjes en leuke cadeaupakketjes.

Wij bezorgen uw kaas ook aan huis.
Bel 0223- 645662 of mail tekustentekeur@live.nl.
De bezorgkosten in Julianadorp zijn € 2,50 en voor bestellingen in Den Helder, Breezand, Anna Paulowna en Callantsoog € 3,50.

Adresgegevens:
Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 37B
1787 AV  Julianadorp
0223-645662 

 

Openingstijden

Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag 09.00-17.30 uur
Woensdag 09.00-17.30 uur
Donderdag 09.00-17.30 uur
Vrijdag 09.00-17.30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Koetshuysch Julianadorp heeft een heerlijk assortiment Hollandse en Buitenlandse kazen. Ook voor leuke cadeaupakketten, kleine geschenken of allerlei kaasgereedschappen kun je in deze winkel zeker iets leuks vinden!
Team Koetshuysch kaas Julianadorp

Ons team staat voor u klaar: Nicole, Bep, Dolinda en Myrthe

Koetshuysch Julianadorp notenbar

Ook voor verse noten kunt u bij ons terecht. Maak uw keuze en vul zelf uw bakje. Of kies voor een leuke karaf met noten of pinda’s.

koeling buitenlandse kaas

Heerlijke kazen voor op een kaasplankje, voor dessert of bij de borrel. Natuurlijk ontbreken de bekende roombrie, blauwschimmelkazen en camemberts niet, maar ook zachte geitenkaas, roomkaas, pecorino en manchego zijn voorradig.

Ons team staat voor u klaar!

Wij adviseren en helpen u graag. Voor uw dagelijkse stukje kaas, een kaasplankje, een cadeaupakket of ingrediënten voor de kaasfondue.

Schep boerderijkaas

Sinds kort verkopen we ook Boer Schep Kaas. Door onszelf ter plekke bekeken, geproefd, gekeurd en goed bevonden! Zelfs ook nog eigen kazen mogen maken die we later in de winkel verkopen!

Ons assortiment kruidenkazen is zeer groot. Diverse jonge goudse kaas met milde of pittige kruiden, o.a. brandnetel, walnoot, sambal en jalapeno. Ook rode, groene, lila  en zelfs zwarte kaas is te verkrijgen, waarbij de smaken  tomaat, basilicum, lavendel en citroen horen.

Koetshuysch Kaas te Kust en te Keur, voornamelijk ambachtelijke kaas, vol van smaak en zeer gunstig geprijsd.

Op zoek naar een (Hollands) cadeautje? Leuke bekers, koelkastmagneten, delfts blauwe artikelen, dienbladen en hand- en theedoeken, alles met een “Hollands tintje”. Niet alleen voor toeristen maar ook leuk om mee te nemen als u zelf op reis gaat of om naar bekenden in het buitenland te sturen.

JULIANADORP
koetshuysch Julianadorp kaaswinkel

Bij kaas past ook een heerlijke mosterd, dipsaus, chutney of tapenade. Wij hebben volop keus. En ook voor knapperige toast, een fles heerlijk vruchtensap  en een passende wijn bent u van harte welkom

Centraal in het midden van onze winkels treft u de weekaanbiedingen aan, de nieuwste producten en tijdelijk verkrijgbare artikelen, zoals bv saucissons of graskaas.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht