fbpx

Over Koetshuysch Kaas

Wie zijn we?
Koetshuysch Kaas is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste winkelformules in haar segment. DIt is te danken aan de onderscheidende formule maar zeker ook aan onze gemotiveerde franchisenemers. We hebben voor de komende jaren ambitieuze groeiambities. Daarom zoeken we naar enthousiaste ondernemers die samen met ons mee willen groeien.

De winkelformule Koetshuysch Kaas is onderdeel van Intercheese Franchise BV, gevestigd in Veenendaal. Ondernemerschap en handel zit in ons DNA. De groothandel is in de afgelopen jaren sterk in omvang gegroeid en in steeds meer landen actief. Ondanks deze schaalvergroting blijven we onmiskenbaar het familiebedrijf dat onze relaties kennen en waarderen.

DE KOETSHUYSCH KAAS FRANCHISEFORMULE BIEDT ONDERNEMERS EEN UNIEK WINKELCONCEPT:

  • ONZE KAAS IS VAN SPECIALE RIJPING VOORZIEN EN KWALITEIT HOOGSTAAND, TERWIJL ONZE PRIJZEN JUIST LAGER ZIJN DAN DIE VAN DE GEMIDDELDE SPECIAALZAAK
  • ONZE PRODUCTKENNIS EN ONZE KLANTVRIENDELIJKHEID ZIJN OP HOOG NIVEAU, VOORAL DANKZIJ DE ONDERNEMERS IN ONZE WINKELS.
  • WE RICHTEN ONS OP KAAS, KAAS EN NOG EENS KAAS. EN DAAR BLINKEN WE IN UIT.

ONDERSTEUNING OP MAAT
We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer maximaal kunt inspelen op klantwensen in jouw marktgebied en de kenmerken van jouw winkel. We ondersteunen je daarom zoveel mogelijk op maat en naar behoefte. We helpen je bijvoorbeeld bij het samenstellen van een goede mix van vast en wisselend assortiment en ondersteunen je actief  bij jouw lokale promotie.

ONDERNEMERSVRIJHEID
De kracht van franchising zit hem in formule én in het ondernemerschap. Wij bieden jou graag volop ruimte om te ondernemen. Jij kent de consumenten in jouw marktgebied en voelt goed hun behoeften aan. We helpen je om je ondernemerschap maximaal te ontplooien. Bovendien is er in veel gevallen de mogelijkheid voor uitbreiding met nog een winkel. We geven dus graag volop ruimte aan je ondernemersambities.

LAGE KOSTEN, UITSTEKENDE INKOOPCONDITIES
Jouw succes is ook ons succes. Als franchisenemer kun je snel de vruchten plukken van het werken met de franchiseformule. Dankzij een relatief lage investering, een lage franchisefee en voortreffelijke inkoopcondities, kun je jouw investering snel terugverdienen en een goed ondernemersinkomen genereren.

LEREN VAN ELKAAR
Onze ondernemers willen graag leren van elkaar. Zo worden successen gedeeld en verbeterpunten aangedragen met als doel om elkaar te helpen. De open, informele en no-nonsense sfeer waarin onderling wordt samengewerkt, wordt zeer gewaardeerd en is iets dat we koesteren.

WIL JIJ SAMEN MET ONS VERDER GROEIEN?
Ben jij ondernemend en heb je ervaring met verkoop in een winkel? Kan en wil je zelfstandig werken maar ook graag deel uitmaken van een franchisenetwerk waarin je ondersteuning wordt geboden en actief kunt sparren met andere ondernemers? Heb je affiniteit met kaas en met onze formule? Dan ben jij wellicht een van de mannen of vrouwen die we zoeken om samen mee verder te groeien. We nodigen je dan van harte uit om ons te bellen voor meer informatie en wellicht een oriënterend gesprek.

CONTACT:  06-5142 6263    0318-463 494

Klik op onderstaande link voor de brochure over Koetshuysch Kaas

WERVINGSBROCHURE_KOETSHUYSCHKAAS_V2

Neem contact op

Koetshuysch Kaaswinkel Julianadorp

Schoolweg 37B
1787 AV Julianadorp
T: 0223 - 64 56 62 E: d.schnellenberg@live.nl

Koetshuysch Kaaswinkel Middelharnis

Westdijk 53
3241 GT Middelharnis
T: 06 - 20 63 53 55 E:

Koetshuysch Kaaswinkel Goes

Kolveniershof 4
4461 DB Goes
T: 06 - 20 63 53 55
E: jgstouten@filternet.nl

Koetshuysch Kaaswinkel Hoogvliet

Koetshuysch Kaaswinkel Spijkenisse

Adres: Damstraat 27, Spijkenisse
Locatie: Inpandig bij Dirk van den Broek
koetshuyschkaasspijkenisse@kpnmail.nl

Annette 06 2423 5013
Frank 06 1046 5786

Koetshuysch Kaaswinkel Wouw

Kloosterstraat 2A
4724 EE Wouw
T: 06 - 41 49 68 02
E: esther.zuiddam@hotmail.com

Koetshuysch Kaaswinkel Zuidhorn

Overtuinen 7A
9801 BR Zuidhorn
T: 06 - 51 12 97 96
E: bosklopperc@gmail.com

Koetshuysch Kaaswinkel Zierikzee

Melkmarkt 10A
4301 HB Zierikzee
T: 06 - 20 63 53 55
E: jgstouten@filternet.nl

Koetshuysch kaaswinkel Nieuwerkerk

Polderweg 3c
4306 NV Nieuwerkerk
T: 06 - 20 63 53 55
E: jgstouten@filternet.nl

Koetshuysch kaaswinkel Leeuwarden