fbpx

Hoge kwaliteit kazen

Uitgebreid assortiment

Lage prijzen

Home » Franchise kaas

Franchise kaas

Koetshuysch Kaas is een franchise met de lekkerste kaas van Nederland. Onze franchiseorganisatie heeft meerdere winkels in Nederland waar Hollandse en buitenlandse kazen van de hoogste kwaliteit worden verkocht. En dat tegen een vaste lage prijs. Je vindt ons onder andere in Den Bosch, Goes, Noordwijk en Zierikzee. Onze franchiseformule is zeer succesvol en er wordt dan ook steeds meer kaas verkocht in een groeiend aantal winkels!

Succesvolle franchise voor het verkopen van kaas

Wij kunnen trots zeggen dat Koetshuysch Kaas een zeer succesvolle franchiseformule is. Wij staan in heel Nederland bekend om de goede kwaliteit en lage prijs. Wij verkopen de heerlijkste kazen uit Nederland en buitenland. Ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid en divers. Bovendien neemt het aantal winkels dat behoort tot onze kaas franchise nog altijd toe. Als u zelf een kaaswinkel heeft, kunt u zich ook aansluiten bij Koetshuysch Kaas en meegenieten van ons succes.

Kaasrecepten bereiden

Wij hebben een passie voor kaas. Het is niet alleen lekker als beleg op brood of als borrelhapje op verjaardagen. U kunt er ook de heerlijkste gerechten mee bereiden. Om u een beetje op gang te helpen heeft onze franchise een aantal recepten met kaas opgesteld. Wij doen meer dan alleen kaas verkopen. Dat bepaalt ook het succes van onze kaas franchiseformule!

Kaas kopen bij Koetshuysch Kaas

Als u bij ons lekkere kaas wilt komen kopen, raden we u aan een van onze franchise winkels te bezoeken. U vindt alle contactgegevens en openingstijden op onze website. Heeft u nog dringende vragen over onze franchiseformule of de kaas die wij verkopen? Dan kunt u bellen naar ons hoofdkantoor in Veenendaal via (0318) 463 494.

Locatie

Koetshuysch Kaas is gevestigd over heel Nederland. Kijk snel wat uw dichtstbijzijnde winkel is!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht