fbpx

Hoge kwaliteit kazen

Uitgebreid assortiment

Lage prijzen

Home » Kaasspeciaalzaak

Kaasspeciaalzaak

Bent u op zoek naar de beste kaasspeciaalzaak van Nederland? Dan bent u bij Koetshuysch Kaas aan het juiste adres. Wij zijn als franchiseorganisatie onderdeel van Intercheese Holland en hebben meerdere kaaswinkels in Nederland. Bij ons staan een goede kwaliteit en een lage prijs hoog in het vaandel. Koetshuysch Kaas biedt u de lekkerste kaas tegen de voordeligste prijs!

Waarom is Koetshuysch Kaas de beste kaasspeciaalzaak?

Koetshuysch Kaas heeft een zeer ruim assortiment kazen. U kunt bij ons een groot aantal kazen uit Nederland kopen, zoals Goudse kaas, Boerderijkaas en Leidse kaas. Daarnaast kopen wij ook veel kazen uit het buitenland in. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Daarvoor werken wij samen met Intercheese Holland, een totaalleverancier van kaas. Op zorgvuldige wijze worden Hollandse kazen geselecteerd en buitenlandse kazen geïmporteerd. Vervolgens kiezen wij zelf welke kazen wij graag verkopen in de winkels van Koetshuysch Kaas. Op deze manier zijn wij in staat het beste en meest diverse assortiment kazen aan te bieden. Dit maakt ons tot de beste kaasspeciaalzaak van Nederland.

Originele kaasrecepten

Kaas is heerlijk als hapje op een feestje of borrel. U kunt er echter ook heerlijke gerechten mee bereiden. Wij hebben daarom voor u een aantal lekkere recepten gemaakt. Zo kunt u optimaal genieten van onze kazen.

Winkels van Koetshuysch Kaas

Koetshuysch Kaas heeft een aantal winkels in Nederland. Zo vindt u ons onder andere in Zierikzee, Julianadorp, Zuidhorn, Wouw, Hoogvliet, Spijkenisse en Goes. Als u een van deze winkels wilt bezoeken, kunt u de openingstijden en contactgegevens van iedere winkel op onze website vinden. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen bij de beste kaasspeciaalzaak in Nederland. Met algemene vragen kunt u ook bellen naar ons hoofdkantoor in Veenendaal via telefoonnummer (0318) 463 494.

Locatie

Koetshuysch Kaas is gevestigd over heel Nederland. Kijk snel wat uw dichtstbijzijnde winkel is!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht