fbpx

Hoge kwaliteit kazen

Uitgebreid assortiment

Lage prijzen

Home » Lekkerste kaas van Nederland

Lekkerste kaas van Nederland

Waar vindt u eigenlijk de lekkerste kaas van Nederland? Nederland staat overal ter wereld bekend om de lekkere kazen die hiervandaan komen. Zo kent iedereen Goudse kaas en Edammer kaas. Maar waar kunt u al deze Hollandse kazen het beste kopen? Dat doet u bij Koetshuysch Kaas. Met maar liefst 11 winkels verspreid over Nederland is er altijd een winkel van Koetshuysch Kaas bij u in de buurt.

De lekkerste kaas van Nederland vindt u bij Koetshuysch Kaas

Koetshuysch Kaas is een franchiseorganisatie van Intercheese Holland. Dit is een totaalleverancier van kaas voor diverse kaaszaken. De beste Hollandse en buitenlandse kazen worden geselecteerd en geleverd. Vervolgens kiezen wij zelf welke kazen uit deze selectie wij willen verkopen in onze winkels. U kunt bij ons niet alleen rekenen op de lekkerste kaas van Nederland, maar ook op de voordeligst geprijsde kaas.

Het merk Koetshuysch Kaas

De meeste van de kazen die wij verkopen worden verkocht onder het merk Koetshuysch Kaas. Dit merk concurreert zeer succesvol met andere bekende merken. Als u benieuwd bent naar de lekkerste kaas van Nederland, kunt u ons assortiment eens bekijken. Ook heten wij u van harte welkom in een van onze winkels. Als u vragen heeft kunt u bellen naar ons algemene telefoonnummer (0318) 463 494.

Locatie

Koetshuysch Kaas is gevestigd over heel Nederland. Kijk snel wat uw dichtstbijzijnde winkel is!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht