fbpx

Hoge kwaliteit kazen

Uitgebreid assortiment

Lage prijzen

Home » Kaaswinkel beginnen

Kaaswinkel beginnen

Droomt u ervan een eigen kaaswinkel te beginnen? Dan wordt die droom wellicht werkelijkheid dankzij Koetshuysch Kaas. Koetshuysch Kaas is een franchiseorganisatie die is opgericht door Intercheese Holland. Er zijn meerdere winkels in heel Nederland bij onze franchise aangesloten. Ook uw kaaswinkel kan binnenkort onderdeel zijn van onze succesvolle franchise!

Een eigen kaaswinkel beginnen is gemakkelijker dan ooit!

Als u uw kaaswinkel aansluit bij Koetshuysch Kaas hoeft u zelf niet meer veel te regelen. Een eigen kaaswinkel beginnen is gemakkelijker dan ooit. Koetshuysch Kaas is een bekende naam in Nederland en staat bekend om de goede kwaliteit dat het levert. U kunt meteen profiteren van deze naambekendheid. Daarnaast kunnen wij een groot aantal Hollandse en buitenlandse kazen inkopen via Intercheese Holland, waarvan Koetshuysch Kaas onderdeel is. Daardoor bent u in staat de kazen voor een zeer scherpe prijs te verkopen. Dat kan onder het zeer succesvolle merk Koetshuysch Kaas, dat prima concurreert met andere bekende merken. Wacht daarom niet langer met het beginnen van een eigen kaaswinkel. Koetshuysch Kaas helpt u graag!

Uitbreiding van de Koetshuysch Kaas franchise

Wij streven ernaar nog verder te groeien als franchiseorganisatie. Inmiddels zijn er 11 winkels aangesloten bij Koetshuysch Kaas. Zo vindt u ons onder andere in Den Bosch, Drunen, Goes en Hoogvliet. En wellicht dat ook uw kaaswinkel binnenkort tot de franchise Koetshuysch Kaas behoort.

Meer informatie

Voordat u uw eigen kaaswinkel kunt beginnen onder de naam Koetshuysch Kaas, zullen wij eerst alle belangrijke informatie met u bespreken. Daarvoor maken wij graag een afspraak met u. U kunt bellen naar (0318) 463 494.

Locatie

Koetshuysch Kaas is gevestigd over heel Nederland. Kijk snel wat uw dichtstbijzijnde winkel is!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht